KLIK-KLIK SINI

Tuesday, August 10, 2010

Mary Kay???? Bagus Ke????

Salam & Slmt Pg semua....semoga pagi yg ceria tuk kita ari ni...

Set penjagaan muka

Aku nk tanya pendapat blogger2 semua...ada sesapa yg penah cuba produk Mary Kay tak? Aku rasa mcm teringin lak nk mencuba...tp harga yg x tahan tu...satu facial set mau cecah 200++...huhuhu leh pokai mcm tu...tp bila ingat nk cantik ni...cam teringin lar pulokkkk

Pastu dgr2 org kata bedak dia pun bagus...kalo pakai pun jd cantik jer...betol ke ek???? hehehe ni buat nk cuba gak ni...

So pada sesapa yg penah guna tu...meh lar kongsi pengalaman sesama yer...meh kita sama2 cantik..hehehe


13 comments:

Iman's Umi said...

x prnh gna plak, tp 1st time dengar mary kay aritu ada makcik tu tnya'ko ada beli brg mary kay ke? ada org bg'...salah org la tu...ala klu set 200++, tp blh guna lama berbaloi jugak sy rasa...xdela tiap2 bln kena top up...

eT said...

xpenah guna mary kay ni..tp kawan ada try..cam ok jek dia pakai...

yuka said...

tak berani cuba la mary kay tu...mahal sangat...

LyNn HaMzAh said...

salam...first time comment kat sini...ramai juga yang cakap ok...tp lynn x pernah guna...

inumatin said...

tq semua

M a W a D D a H said...

tak tau la ok ker x..hope sesuai ngan muke..

Tokan said...

salam singgah dan selamat menyambut ramadhan al mubarrak..

Ratnariz said...

agree with iman...rm200++ boleh pakai sampai 5-6 bulan ..of cos berbalui ...muka lawa..product ni mmg best bukan sebab saya ni bc yer ..tapi sebab mmg product ni i pakai jugak so its worth buying ...

yasmin said...

Salam puan,
Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan selamat menyambut ramadhan al mubarak kepada puan sekeluarga.saya baru sahaja terbaca blog puan berhubung penggunaan produk Mary Kay.Jadi di sini ingin saya berkongsi serba sedikit pengalaman dan kesan yang saya sendiri alami dengan penggunaan produk ini.saya baru sahaja menggunakan produk ini dalam tempoh 3 minggu yang lalu setelah saya mencuba sample yang telah saya perolehi.untuk pengetahuan puan, secara jujurnya saya adalah seorang yang selama ini tercari-cari produk apakah yang paling baik untuk kulit muka saya kerana kulit saya selama ini terlalu sensitif apabila saya menggunakan foundation/pelembap/toner dsbnya.saya pernah mencuba produk yang murah harganya sehingga produk yang lebih mahal dari mary kay, namun hanya bertahan paling lama 4 hari dan selepas itu, jerawat yang kecil dan besar akan tumbuh serta kulit semakin kusam.akhirnya saya akur untuk tidak menggunakan foundation dan segala jenis produk yang saya kira memudaratkan kulit saya padahal kulit muka saya adalah jenis normal dan tidak bermasalah.Mary kay telah diperkenalkan oleh kawan saya.mulanya saya agak ragu-ragu untuk menggunakannya tetapi saya cuba sample produk nya terlebih dahulu,dan selepas 2 - 3 hari, kesannya sudah nampak.selepas itu saya cuba membeli pek percubaan dalam harga RM180,dan seminggu selepas itu keluarga,kenalan rapat, kawan ofis dan orang sekeliling melihat perubahan kulit wajah saya dan memberikan komen positif.pada saya semua wanita itu CANTIK cuma cara mereka membawa personaliti diri masing-masing itu yang berbeza dan SETIAP WANITA itu suka pada kecantikan.jadi di sini secara jujurnya saya ingin berkongsi pengalaman saya sendiri dengan puan dan rakan2 puan, hasil yang telah saya dapati .dulu saya paling takut dengan penggunaan foundation kerana jerawat akan timbul di muka saya tetapi kini dan sehingga skg masalah itu tidak saya hadapi dgn penggunaan produk mary kay.saya ingin sekali berjumpa dengan puan agar dapat saya berkongsi dengan lebih lanjut hasil dari produk mary kay ini.sekiranya puan tinggal di kawasan utara spt sg. petani, alor setar, kulim,dan penang, saya akan datang menemui puan sekiranya puan memberikan peluang untuk mengetahui lebih lanjut berhubung produk mary kay ini.puan tidak perlu mengeluarkan wang / kos cuma emelkan pada saya di nsazack@yahoo.com sekiranya puan ingin lihat sendiri kesannya pada puan.saya akan berikan puan beberapa jenis sample secara PERCUMA untuk puan sendiri mencubanya.sekiranya puan menjemput rakan-rakan saya akan turut memberikan sample kepada mereka untuk mereka mencubanya.harga produk mary kay ini tidaklah mahal sebenarnya apabila dinilai dengan hasil yang kita dapat (pandangan jujur dan peribadi dari saya).untuk pengetahuan puan, produk mary kay ini ada jaminan (boleh dipulangkan sekiranya tidak berpuas hati) - customer satisfaction guarantee.saya amat berbesar hati untuk berkongsi rahsia mary kay ini dengan puan /keluarga puan dan rakan-rakan puan. puan boleh emel pada saya untuk maklumat lanjut.hari raya akan menjelang tiba, apa kata puan berikan peluang pada diri puan mencuba produk ini dan menyerlahkan kecantikan yang dimiliki oleh puan kerana dari kecantikan itu juga akan lahir keyakinan diri kita...itulah yang saya sendiri alami sehingga kini...terima kasih puan kerana meluangkan masa memberi peluang pada saya berkongsi maklumat dan pengalaman menggunakan produk MARY KAY....terima kasih dan wassalam.

yasmin said...

Salam puan,
Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan selamat menyambut ramadhan al mubarak kepada puan sekeluarga.saya baru sahaja terbaca blog puan berhubung penggunaan produk Mary Kay.Jadi di sini ingin saya berkongsi serba sedikit pengalaman dan kesan yang saya sendiri alami dengan penggunaan produk ini.saya baru sahaja menggunakan produk ini dalam tempoh 3 minggu yang lalu setelah saya mencuba sample yang telah saya perolehi.untuk pengetahuan puan, secara jujurnya saya adalah seorang yang selama ini tercari-cari produk apakah yang paling baik untuk kulit muka saya kerana kulit saya selama ini terlalu sensitif apabila saya menggunakan foundation/pelembap/toner dsbnya.saya pernah mencuba produk yang murah harganya sehingga produk yang lebih mahal dari mary kay, namun hanya bertahan paling lama 4 hari dan selepas itu, jerawat yang kecil dan besar akan tumbuh serta kulit semakin kusam.akhirnya saya akur untuk tidak menggunakan foundation dan segala jenis produk yang saya kira memudaratkan kulit saya padahal kulit muka saya adalah jenis normal dan tidak bermasalah.Mary kay telah diperkenalkan oleh kawan saya.mulanya saya agak ragu-ragu untuk menggunakannya tetapi saya cuba sample produk nya terlebih dahulu,dan selepas 2 - 3 hari, kesannya sudah nampak.selepas itu saya cuba membeli pek percubaan dalam harga RM180,dan seminggu selepas itu keluarga,kenalan rapat, kawan ofis dan orang sekeliling melihat perubahan kulit wajah saya dan memberikan komen positif.pada saya semua wanita itu CANTIK cuma cara mereka membawa personaliti diri masing-masing itu yang berbeza dan SETIAP WANITA itu suka pada kecantikan.jadi di sini secara jujurnya saya ingin berkongsi pengalaman saya sendiri dengan puan dan rakan2 puan, hasil yang telah saya dapati .dulu saya paling takut dengan penggunaan foundation kerana jerawat akan timbul di muka saya tetapi kini dan sehingga skg masalah itu tidak saya hadapi dgn penggunaan produk mary kay.saya ingin sekali berjumpa dengan puan agar dapat saya berkongsi dengan lebih lanjut hasil dari produk mary kay ini.sekiranya puan tinggal di kawasan utara spt sg. petani, alor setar, kulim,dan penang, saya akan datang menemui puan sekiranya puan memberikan peluang untuk mengetahui lebih lanjut berhubung produk mary kay ini.puan tidak perlu mengeluarkan wang / kos cuma emelkan pada saya di nsazack@yahoo.com sekiranya puan ingin lihat sendiri kesannya pada puan.saya akan berikan puan beberapa jenis sample secara PERCUMA untuk puan sendiri mencubanya.sekiranya puan menjemput rakan-rakan saya akan turut memberikan sample kepada mereka untuk mereka mencubanya.harga produk mary kay ini tidaklah mahal sebenarnya apabila dinilai dengan hasil yang kita dapat (pandangan jujur dan peribadi dari saya).untuk pengetahuan puan, produk mary kay ini ada jaminan (boleh dipulangkan sekiranya tidak berpuas hati) - customer satisfaction guarantee.saya amat berbesar hati untuk berkongsi rahsia mary kay ini dengan puan /keluarga puan dan rakan-rakan puan. puan boleh emel pada saya untuk maklumat lanjut.hari raya akan menjelang tiba, apa kata puan berikan peluang pada diri puan mencuba produk ini dan menyerlahkan kecantikan yang dimiliki oleh puan kerana dari kecantikan itu juga akan lahir keyakinan diri kita...itulah yang saya sendiri alami sehingga kini...terima kasih puan kerana meluangkan masa memberi peluang pada saya berkongsi maklumat dan pengalaman menggunakan produk MARY KAY....terima kasih dan wassalam.

aween said...

salam..awak berminat ngan marykay?tggal penang area mn?klo dapat jumpa saya cite ngan awak..sy guna marykay.n ramai customer saya ckp ok.dan sy pakai pun ok..boley hubungi saya siti-0192389236 atau boley add saya kat fbok.kiela_angah@yahoo.com

inumatin said...

tq aween...
sy dh jumpa BC mary kay...n dh beli pun produk dia :-)

ayza said...

Asalammualaikum

jom p MAry care " skin care class". semua nya free of charge. dalam kelas ini anda akan diajar bagaimana nak buat facial untuk diri sendiri, hand spa, lip spa, basic makeup dan career path.
Berikut adalah maklumat mengenai skin care class:

TEMPAT : JURU ( BERDEKATAN AUTOCITY)
MASA : 2.00-5.30 PTG
TARIKH : 5 NOVEMBER 2010
PRODUK : MARY KAY
BAYARAN : FOC (FREE OF CHARGE)

Sekiranya anda berminat boleh menghubungi saya di talian 0194582016. (haiza)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...