KLIK-KLIK SINI

Friday, October 22, 2010

Genap 2 minggu diet aku dgn HERBALIFE


Salam pg jumaat semua....

moga ari jumaat yg mulia ni membawa seribu makna n seribu kebahagiaan tuk kita semua

ermmmm arini genap lar 2 mgu aku punya CABARAN 60 ARI TUK KURUS dgn HERBALIFE ni...berjaya ke idak..sama2 kita tgu k...ada lg 6 mgu tuk aku berjuang lg...hohohoh bukan senang ok....kena tahan nafsu makan tu yg susah...ditmbh plak aku ni jenis org yg kuat mkn...ermmm lg lar meleleh air liur tgk makanan....paling tak tahan sekali...time mlm ar....dinner ngan hubby n atin...melangut je aku tgk depa makan...hua hua hua....telur goreng panas2...dh cukup mencairkan iman aku....tp berkat dorongan hubby....berjaya gak lar aku tepis...dia dh mcm polis...huuhuhh...nk sentuh mkn pun dia x kasi...dia sll pesan...NK KURUS...BUAT BETOL2...JGN MAIN2.... :-(

Minggu ni jugak aku kureng exercise....asyik balik lmbt jer....insyaALLAH...mgu depan aku akan kerja keras skit...exercise tak hengat punya...kebetulan Mr Hubby kena kursus kt KL mgu dpn...so dpt la peluang aku tuk blk awal...5.30 je aku terus cabut balik umah...hehehe

actually ada benda yg aku nk story ni...lunchtime nt...my penasihat dr herbalife akn dtg MENIMBANG berat badan aku...kira mai buat followup la ni...nk tgk gak lar...aku ni on the track ke ataupun ke laut jer....hehehe dup dap dup dap gak la aku rasa...kang tak turun...kes naya jer....huhuuhh...apa2 pun kita tgu k...berat aku yg terkini akan aku update ptg nt...sama2 kita tgu yer.....wish me luck :-)

IKLAN SKIT : sapa yg teringin nk beli herbalife....jgn segan cari aku ek... :-)



6 comments:

Amar Amirah said...

suwitnyee hubby akak bagi support! Kalau akak berjaya, saye nak try herbalife jugaklaah! yeay!

inumatin said...

doakan akk berjaya yer...caiyok2..
kalo nk cuba...nt cari akk k... :-)

Iman's Umi said...

x sabar ni nk tau perkembangannya...

inumatin said...

huhuuh...itu yg takut tu...
kang tak turun camne? huhuuh

Zaidah said...

nak jugak kurus...tapi tengok schedule inumatin memang tak bleh ikut...huhuhu mesti lapar ajelah..lelagi BF

inumatin said...

ish kak zai...x de lapar nya...confirm k.zai bole punya.
ngan herbalife kita x rasa lapar sgt pun...cuma nafsu kita jer yg nk mkn...
mawar dh try mcm2 produk...RX lite pun dh cuba...tp yg ini mawar betol2 fokus...n dia mmg x menyusahkan kita...at least sehari kita bole makan makanan yg sedap2...x de lar smpi x leh mkn langsung...
yg penting...badan kita sihat dr lemak yg jahat... :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...