KLIK-KLIK SINI

Thursday, March 31, 2011

My UPT (urine pregnancy test) result

Kalo korg semua tgk gmbr ni....apa korang rasa ek? is it +ve??? line ke 2 tu mcm samar2 ja kan...
so aku cam rasa was2 skit...tp yg pasti chances yg aku preggy tu agak tgi...maybe dlm seminggu 2 lg baru nk buat check up kt doc plak tuk confirmkan lg berita ni...

Test ni diamik semlm...setelah period aku lewat 5 hari...

Weols mmg dh plan tuk menambah ahli keluarga starting bulan ni...akhirnya berjaya jugakkkk apa yg dirancang...tp selagi x jumpa doc...still rasa cam was2 plak...bila dh jumpa doc nt...baru leh citer pjg lebor kan...heheheh...kita tguuuuuu.....

Atin???? ini yg aku rasa sedih skit....atin cam susah nk terima berita gembira ni...sian plak aku tgk dia....aku tahu dia cemburu...takut kita x syg dia lg...sygkan adik lebih dr dia,...maklum la dh 9 tahun dia hidup tanpa adik...tup2...nk terima org baru...mesti la terasa tergugat kan...smbil mandi dia dok nangis....maafkan ibu sayang....ibu x berniat nk lukakan hati atin...ibu tetap syg atin smpi bila2...x pnh berubah perasaan ibu pd atin...moga 1 ari nt sayang faham k...



7 comments:

NARDtheNERD said...

wow.
congrats sis.
:))

Rizziela said...

Congrat....saya pun mcm tu gak masa mula2 test

Semoga Atin gembilra bila nampak bb nanti..mula2 ajer tu

.:: Mrs Z ::. said...

tahniah kak ;)... ms as peknen zahin pun line yg kedua tu tak bape nampak mcm akak tu jugak... Tapi dah ada dua line tu InsyaAllah betul la tu kak... jaga diri elok2 ye kak =)

qellissa said...

wah congrats!seronok tgk org preggy ni..huhuhu

CutieIntan said...

tahniah kak munie....atin nak dapat adik lah nie yer..huhuhuhu...

az1ra said...

takpa..bagi atin sikit masa...InsyaAllah dia boleh terima nanti...doa banyak2 & toksah pikir yg bukan2...

inumatin said...

tq semua

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...