KLIK-KLIK SINI

Friday, June 18, 2010

Daily Life

Rasa mcm dh lama x menaip kt blog ni....rasa rindu lak...hehehe...Actually sejak 2 menjak ni, bz lar plak...nk blogwalking pun kena ejas time...huhuh...kena plak ngan world cup skrg ni...MAKAN BOLA, MINUM BOLA, TIDUR BOLA....apa2 pun...mlm ni layan GERMANY...hehhehe

Rasa mcm nk bercuti jer kt memana esok...tp memandangkan cuti sek ni...hotel semua fully booked...huhuuh...kalo yg ada pun...mahal lar plak...ingat mcm nk lepak kt Bt Feringhi...tgk lar keadaan camne...

Smlm, satu memo dh dikeluarkan oleh BOS aku kepada semua staff....haaa nak tau apa isi yg terkandung dlm memo tu???? cuba korang teka??? aku terjemah kan dlm simple word "NO FACEBOOK, NO YOU TUBE, NO TWITTER & sebarang LAMAN WEB SOSIAL...aduyaiiiiii...abes lar...x leh nk bersosial dah...huhuuh...nk bersosial kena kt umah je lar....oppssssss...blog ni consider laman web sosial gak ke? hehehhe....rasanya bukan kot...so aku leh lar berblogging lagi smbil keje ni... :-)

Satu bab lagi aku nk sentuh....pasal MIMPI....korang percaya pada mimpi tak? Aku pun x percaya pada mimpi...tapi sejak 2 menjak ni...aku menjadi takut lak ngan mimpi. Tetiba bole dikatakan hampir setiap hari aku mimpikan ORG YG SAMA & JALAN CERITA yg hampir sama...cuba beza skit2 aja....mula2 aku x amik pot sgt pasal ni...tp bila dh asyik mimpi pasal benda yg sama jer...aku mula pelik...WHY? WHY? WHY?...is it something wrong somewhere? Ermmm....hopefully mimpi ni tak membawa maksud yg tak baik untuk aku...


7 comments:

mahira oya said...

tatau la nk caya ke x..
kalu scary x suke x nk caya..
kalu best suke n nk la camtu
cane tu...

SyidaMislan said...

fuyo. siap klua notis.strict btul company tu ek?

padin said...

hahaha ade gak notis cenggitu ekeke

Izan Ishak said...

hmmm...pasal mimpi tu kadang buat kita risau juga kalau asyik sama je. cuma tak sure apa sebabnya kan..

Wanzie said...

saya tak berapa pro juga nak citer pasal mimpi... tapi kata org tua2 mimpi tu mainan tido je... tapi ade juga jadi kenyataan... so apa2 pun rujuklah pada org yg betul tahu.. jgn buat rujukan sendiri.... nanti tersalah tafsir plak...

Mijie said...

owh sme ar dgn mijie, mijie duk kt opis sume 2 x blh on9. kt opis mijie dh lama dh. nk on9 time rehat je blh, time lain sory, block..hehe. nsib baik blogwalking blh n shoutbox x block..

Long Haffiz Long Hassan said...

nop2..
mimpi hanya mainan syaitan..
jangan percaya yerk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...