KLIK-KLIK SINI

Saturday, June 26, 2010

Kenduri lagiiiii & shopping time....yehaaaaa (26 Jun 2010)

Salam Sabtu semua....

wahhhh arini ari yg ceria tuk aku skuarga....hehhee mana taknya "shopping time"...jalan smpi lenguh kaki2 ni haa...dh ler pakai tumit tgi...sakit kaki ni haa....smpi tanggalkan kasut smbil berkaki ayam sekejap...hahahha camtu pun bole ek....kuar umah kol 1 tghr smpi lar kol 9.30mlm...perghhhh hebattttt....

Tghari lagi kami dh kluar...nk g kndr ofismate aku kt Anjung Budi, USM...Tahniah Buat AIDA & SUAMI...moga berbahagia dgn perkahwinan kali ni yer...& moga kekal hingga akhir hayat...aku suka sgt pelamin ni...huhuhu my fav calour...dulu masa aku kawen...wat kaler purple (atin punya pilihan....huhuhuh) wat to do...kena ikut cakap ank lak...

gmbr kenangan bersama pengantin n member2 ofis

@ anjung budi, usm

atin makan smpi lincin...sedap sguh ler tu...satay pun ada...sodapppp...

Selepas selesai menjamu selera...kami trus cargas ke Qbay...motif utama nk beli "spek baru"...pilih punya pilih..spek ni lar yg berkenan dihati..(tq syg beli spek ni kt ibu...hehehe bodek hubby skit)..dalam sejam jer spek ni dh siap...Alhamdulillah....aku mmg mntk dia buat cepat...dh malas aku nk pakai lense ni...x selesa jer mata ni...rasa gatal2 pun ada...tmbhan lg kalo mengadap pc..mak aiiiiii lg rasa bertambah gatal...

atin sempat posing lg tu...

tadaaa....my new spec...aku nk frameless..tp design yg ada kurengggg ler plak...pilih mana yg ada je ler...janji cepat...

dapat jer...terus aku pkai...hehehe posing dulu okeyyyyy...

Ladylike sale beb....jeans+tshirt baru dok ada RM39....perghhh mcm x cayer jer...ladylike ni jarang gak nk sale mcm ni...aku pun apa lg...rembat lar...murah giler tu...(lg sekali tq to my hubby....semua belanja arini ditanggung 100% oleh dia...) Aku punya part semua dh selesai..

Masuk part Atin lak....biasalar...bila dh beli tuk ibu...kena lar beli tuk ank sekali...baru adil kan...kami beli kt atin baju...atin yg pilih baju ni...baju ank lebih mahal dr baju ibu ni...heheh camne tu...takpe lar..janji dia suka... atin dpt tumbler, key chain & pensil..semua dia yg pilih...senyum smpi ke telinga lar atin arini...

posing ngan baju baru...

At last...si ayah punya turn lak...hubby aku ni tak abes2 ngan kasut bola dia....aduyaiiii...kasut bola dh meninggi cam bukit lar cik abg...uols nk tahu...dia mula2 nk beli kasut yg regenye RM700++..apa ntah ke namanya, adizero ke apa ke, nk sebut pun x reti...sekali saiz dia takde lar plak....hahhaha cian diaaa....so kena lar amik model lain F50...not bad gak lar yg dia beli tu...janji dia puas hati sudah....byk gak lar freegift yg kami dpt dari al ikhsan ni....amik je lar kan...benda free...rezeki jgn ditolak :-)...abes ngan kasut bola dia...dia nk mp3 plak dh...ermmmm mcm lar dia rajin nk dengaq benda alah tu...takpe lar...duit dia kan...aku ikut je lar...(sok dia ajak aku p jog...nk rasmi mp3 dia lar tu..smbil jog smbil dgr mp3...) yesssss leh lar aku turunkan kolestrol aku ni ckit...

F50 pun jadi lar bang kan....

free gift - yg ni aku nak...heheh dh coppp awai2

free gift yg ke 2 - beg germany ni aku yg pilih...hehehe my fav team tu..

free gift ke 3 - beg lagiiii....huhuhuu

free gift ke 4 - car sticker & free gift ke 5 - stokin

haa ni lar mp3 yg my hubby nk sgt tu...

opssss ada lg yg aku beli...blander...blander ni aku beli semata2 nk buat ice blended jer...hehhehe..semua kelengkapan nk wat ice blended aku dh beli...sok leh lar aku wat ice blended aku tu...hehehhe tgu esok yer....yummyyyy2...



2 comments:

IMAN'S UMI said...

Mak ai, shopping sakan, mmg bestla klu org belanja...berbaloi2 belanja. nk jugakla ice blended, bestnya...

Aril Lanang said...

kenduri lagi...shopping lagi..bestnya hidupp..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...