KLIK-KLIK SINI

Thursday, June 24, 2010

spek pecah, doktor gigi, kete rosak...huhuuh

Salam semua....hua hua hua :-(

rasa nk nangis jer pepagi ni...aku baru jer masuk ofis ni...11pagi...aduyaiiii...nasib baik bos aku ni baik hati...x de nk marah2 kan

nk jadi cerita nya...pepagi tadi spek mata aku dh pecah...aduyaiii...aku manada spek yg lain dh...x pasal2 nk kena buat spek baru...huhuuh...spek ni pun cam tetahu jer arini gaji masuk kan...arghhhh nk nangis...nk nangis....so arini mai keje pakai contact lense...seb baik ada contact lense...kalo idak...meraban lar aku arini...ptg pas keje baru nk p survey spek baru...(arap2 mr hubby leh sponsor lar kan)...

udah lar spek pecah...gigi lak sakit...dh lama aku nk g spital check gigi aku ni...tp dok bertangguh2...last2 aku pkir...pegi arini je lar...tumpang CEO aku x de kt ofis arini...lagipun keje mcm suam2 kuku je arini...so aku pun pas siap2...terus g spital..so aku ngan hubby terpaksa lar pegi asing2 arini...malas sguh nk g asing2 ni...maklum lar nk kena drive sndr...itu yg aku malas sgt tu...tp memandangkan gigi aku yg kejap ok kejap sakit ni...aku gagah kan lar juga pegi spital arini...semangat nk jumpa doktor ni...sekaliiiiiiiiiiiii ngkoooo...doktor plak tak der....aduyaiiiii lagi...untuk check gigi cuma ari jumaat ngan rabu jer...huhuuhuh...malang lagi naseb aku ni...

dah lar tak dapat jumpa doktor...sekali nk start kete plak x bole.....huahuahuahua....tension!!!!!!! nape lar masa ni ko nk wat hal....kete savvy aku ni mmg savoccccc betol lar....time2 ni lar dia nk wat hal...hp plak dh x bole call...limit call smpi smlm jer...aduhhhhh.....saat2 genting mcm ni lar x bole call...seb baik hotlink ada perkhidmatan CALL ME BACK...so aku buat julung2 kalinya menggunakan perkhidmatan tu...hehehe senyum kejap dlm ati...akhirnya berjaya gak suruh my hubby call...apa lagi...aku suruh dia topup kan tuk aku ar...hehehhe...baru lar nk dpt call pomen2 yg ada....kol punya kol..sorg pomen pun x jawab2....takkan x bangun tido lg kot beb...grrrrrr geram sguh...at last setelah bersusah payah mencari..kawan aku dpt carikan sorg mekanik...tp malangnya dia gak x bole buat...katanya...savvy mmg prob lar kak...ni kena tukar koil ni...aloooo dik...akak baru jer tukar koil tahun lepas tau...skrg dh jd masalah yg sama lg...tension akak!!!!!

So terpaksa lar aku tgal kete aku tu kt spital...aku yakin ptg ni aku p start balik...sure ok punya...pa punya prob aku pun x tau...camne lar aku nk wat ngan savvy aku ni...



12 comments:

Ogy said...

syiannyaa, mcm2 jadi hik2..saborr ya

ozzy said...

salam...
Kadang2 mcm tulah..sekali dtg bertimpa2..mmg tension la tambah plak sakit gigi..jgn ada yg kena amuk dah..dugaan tu

Zaidah said...

bila keta rosak...gigi masih sakit lagi tak...ciannyer dia...sabar yer

CiK QiQi said...

sabo3...nk wt cmno...btimpa2 kena...hehehhe...kuatkan smngt=).

Lagenda said...

sabar...sabar..klo mak, mak dah menjerit kuat2 @ pun, mak nangis puas2!!

AiDa AzRyN said...

hehe~ sian akan.. mcm2 mslh.. sabo je la.. huhu~

yott said...

prblm bertimpa-timpa..
sabar bnyk2 k

pakcikLie said...

salam kenal, dugaan hidup...
kalau smooth jer memanjang xder bende nk citer..

jaya jr said...

akak tukar savvy jadi myvi..
hehe..
sebab savvy punye maintainance kn mahal rasenye..

SheY PuLL said...

cobaan neiw...:(
hadapi ngan tabah...:)

Mia Liana said...

lah...ciannya... kadang-kadang kita diduga xhenti-henti. mgkin ada hikmahnya...

banyakkan bersabar

Ummi said...

ala kesian mawar,...sebenaqnya tu..nak suruh beli keta baru tu...tukaq keta baru la mawar...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...