KLIK-KLIK SINI

Monday, August 2, 2010

Hotel El-Zahraa Inn, Sg Petani

Sabtu lepas, Mr Hubby ada game bola kt Sg Petani...so cam biasa, aku ngan atin mesti follow punya...tup2 bila dh smpi SP Mr Hubby kata..."Malam ni kita check in kt sini nak???"...erm aku ngan atin apa lagi...setuju sokmo lar...hehehhe....tapi kami ni dtg sehelai sepinggang...terpaksa lak p shopping baju2 tuk pakai mlm nt ngan esok pg nya....
Kami pun dok pkir2...hotel mana lak kami nk try kali ni...dulu dh cuba SP inn...ok lar...gitu2...then pilih punya pilih...Mr Hubby decide tuk cuba Hotel El-Zahraa Inn lak...HPA mmg hebat...mcm2 adooo...radix fc lar...radix cuisine lar...semua HPA punya...bangga aku....

Cerita pasal Hotel El-Zahraa Inn ni...dia mmg berkonsepkan islamic...bilik pun ok, kira puas ati ar..aritu kami nk amik Executive Room...sekali dh abes daa....executive room baru dok ada RM150.00..ruang mmg luas...so terpaksa gak amik deluxe room..RM120.00 per nite...ruang hotel ni mmg terhad...kecik jer...makan pun x adoooo....tp x kisah...kt luar tu mcm2 kedai ada...village mall ada, tesco ada. Hotel ni dekat ngan jakel n al ikhsan...

Yang menarik pasal otel ni...depa sediakan kain telekung, sejadah & al quran...bagus kan...
so jom kita layan gmbr2 dia plak...
pintu utama
reception...kecik jer...tp interior yg baik
tgh tgu nk check in
tangga menuju ke bilik2
di depan pintu bilik



4 comments:

Norgadis Labuan said...

Seronoknya jalan2... tambahan pula dpt menginap dihotel yg cantik...

sweetsal said...

cantik apa hotel ni...lawa, kemas, bersih, haii lama tak dok hotel..teringin pulak nk pi jalan2..

Mamamya said...

cantik lah hotel nie....mmg nampak ciri2 islamik tu sbb jarang lia jumpa hotel yg sediakan al-quran kat dalam bilik....nak jumpa yg sediakan sejadah pun susah....

Rama2Ungu said...

huhu..dulu pegi tak siap lagi..
nnt nak cuba gak la..hehehehe
tapi nnt tu tak tau la plak bile gmaknya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...