KLIK-KLIK SINI

Sunday, August 22, 2010

Mary Kay Botanical Set No 2...

Setelah mencari2 produk Mary Kay ni...akhirnya aku dh jumpa...smlm aku, haidah, yati ngan azira dh attend free facial kelas....kelas kami mula dlm 10.30-12.00....kami berempat mmg njoy dlm kelas tu...x de rasa tekanan tuk membeli or what so ever... thanks to k.izan sbb reply comment dlm post mawar yg terdahulu...kalo tidak smpi skrg tak dpt mencuba lagi...
So, sesi kedua akan diadakan 31 ogos ni lak...rasa cam x sabar lak nk attend kelas tu...hehhee..new experience n dpt belajar camna nk jaga muka dlm erti kata sebenar...nk cuci muka pun kena ada cara ok.....kena guna 2 jari jer...sblm ni abes semua 5 jari aku guna..hehhehe...pakai lipstik pun sama...pendek kata mmg sesuatu yg baru...
So smlm aku dh borong sakan....terus aku amik Mary Kay Botanical set...tuk kulit aku yg normal ni...sesuai gunakan set no 2...then aku beli gak sun protector tuk lindungi kulit aku ni...then aku gak dpt free gift dr BC esther...N kak Izan pun ada kasi special gift tuk aku...sebagai tanda terima kasih sbb bagi peluang kt dia tuk buat free facial kelas semalam...hehehe untung tu...semua dpt...
so kita tgk kesan dia nt ok...camna muka aku akn dtg...makin bertambah cantik ke...maintain je ke...or sebaliknya....kita tguuuuu...

botanical set & sun protector...yg lain semua free
free gift dr k.izan..tq yer k.izan
Botanical set



5 comments:

alinac lover said...

mmg bgus product ni~

alinac lover said...

xde la..saya pon pnh p kursus..
dorg guna mary kay jgk..
mmg terbaik la..hehe

akak g kursus kt ne yer?

alinac lover said...

owh..penang area mana?
ingt akak dok KL..saya dok sungai petani..tp p kursus kt KL..
mahal x akak p kursus tu?

Lelord said...

wahhh cam best jek produk ni, biasa dengar cuma x penah cuba

inumatin said...

kt relau...penah dgr tak nama tempat tu?
akak x pegi kursus pun...juz attend free facial kelas tu jer...free of charge...semua ada 3 sesi..akak ada lg 2 sesi nk kena attend...best lar..njoy...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...